Vind jouw nieuwe
bedrijfspand met
Otten en stok

Aanhuur /
Zoekopdracht

Een kantoorruimte is meer dan een werkplek op een aantrekkelijke locatie, een bedrijfshal is meer dan opslag nabij een A weg en een winkelpand is meer dan alleen een showroom.

Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden van diverse opdrachtgevers in alle sectoren, weten wij precies welke aspecten van belang zijn voor iedere onderneming. Onze motivatie valt niet te meten in vierkante meters!

Wij staan klaar om te assisteren bij het volledige traject van (her)huisvesting en streven naar optimale voorwaarden die aansluiten bij de behoeften van vandaag maar ook in de toekomst.

Verhuur

Wij onderscheiden ons in de verhuurmarkt door ons persoonlijke contact, actieve benadering en overdosis aan enthousiasme en ideeën.
We zijn volledig op de hoogte van de actuele vraag van potentiële huurders en het beschikbare aanbod. Wij zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgever en huurders, met als resultaat een gezonde en duurzame relatie

Aankoop, Verkoop en Beleggingen

Of het nu gaat om het zakelijk aankopen van een nieuwe werklocatie, het investeren in vastgoed om rendement te behalen, of het verkopen van eigendom na optimalisatie van contracten en het eventueel verminderen van leegstand; Otten & Stok gaat voor het beste resultaat.
 
Wij werken volgens een gestructureerd, grondig en goed doordacht aan- of verkoopproces.
 
We staan klaar om jouw specifieke casus te bespreken en nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en behoeften kunnen bespreken en een strategie op maat kunnen uitwerken.

Nieuw Bedrijfspand?

Team Business

Erik Otten
BUSINESS
!Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.