Vleutensevaart 100

Utrecht
€ 955 per maand
Kantoor
80 m2

Kenmerken

Oppervlakte
80 m2
Prijs
€ 955 per maand
Type object
Kantoor
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Volledige omschrijving

De Blend Offices! Voor welke smaak kies jij?

Dit getransformeerde kantoorgebouw is gelegen aan de Vleutensevaart langs het Merwedekanaal, nabij het centrum en CS van Utrecht.

Het gebouw dat lange tijd het hoofdkantoor van Douwe Egberts was heeft na een uitvoerige renovatie de naam ‘De Blend’ gekregen. Enerzijds is dit een verwijzing naar het verleden, anderzijds geeft het de mix van huidige gebruikers weer.
In De Blend, zijn Bar Brasserie De Blend (opening zomer 2024), Short stay Hotel 2L De Blend, diverse vergaderfaciliteiten, kantoorruimten van verschillende afmetingen en Improving You Personal Gym gevestigd. De Blend heeft het allemaal!

Gehele beschrijving
Object:
De afsluitbare kantoorruimtes gelegen op de 1e en 5e verdieping zijn geschikt voor bedrijven vanaf 4 personen. Indien je met minder personen bent, maar een ruim kantoor prettig vindt ben je natuurlijk ook van harte welkom. Er zijn tevens kantoren voor 6 en 8 personen beschikbaar. Tevens zijn er diverse parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Beschikbaarheid:
Eerste verdieping
Kantoorunit 1.8
Ca. 38 m² v.v.o., EUR 955,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 november 2024 beschikbaar.

Kantoorunit 1.9
Ca. 38 m² v.v.o., EUR 955,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per direct beschikbaar.

Kantoorunit 1.18
Ca. 38 m² v.v.o., EUR 955,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 november 2024 beschikbaar.

Kantoorunit 1.19
Ca. 38 m² v.v.o., EUR 955,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 november 2024 beschikbaar.

Vijfde verdieping

Kantoorunit 5.4
Ca. 58 m² v.v.o., EUR 1477,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per direct beschikbaar.

Kantoorunit 5.7
Ca. 38 m² v.v.o., EUR 985,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per direct beschikbaar.

Kantoorunit 5.14
Ca. 80 m² v.v.o., EUR 1.970,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per direct beschikbaar.

Kantoorunit 5.15 en 5.16
Ca. 79 m² v.v.o., EUR 1.970,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 november 2024.

Voorzieningen:
De kantoorruimten wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
• Scheidingswanden, glazen wand gangzijde;
• Logo op de kantoordeur (kosten verhuurder);
• Af te sluiten kantoorruimte;
• Vloerbedekking;
• Zonwering binnen;
• ICT voorzieningen;
• per verdieping 2 pantry’s, met vaatwasser en koelkast;
• Koffie en thee middels fair use policy;
• Schoonmaak algemene ruimten;
• Toegangs controlesysteem;
• 24/7 toegang tot het gebouw.
De inrichting van de ruimte laten wij aan de gebruiker over zodat iedereen de mogelijkheid heeft zijn eigen stijl toe te passen en zich helemaal op zijn gemak voelt bij De Blend.

Huurtermijn:
Minimaal 1 jaar.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van twee maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Bereikbaarheid:
De Blend is gelegen aan de Vleutensevaart 100 aan de rand van het centrum van Utrecht. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn diverse busverbindingen naar Utrecht CS en ligt op slechts 9 minuten fietsen.

Parkeerplaatsen:
Indien u als huurder met de auto komt is het mogelijk een parkeerplek te huren op Parking De Blend. De kosten voor een vaste parkeerplaats bedragen EUR 111,- per maand, te vermeerderen met BTW. Gasten kunnen via kentekenherkenning of met de betaalpas tevens van het parkeerterrein gebruik maken tegen een schappelijk tarief.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden:
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Deze informatie met zorg samengesteld, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Interesse?

    Andere objecten