Ontdek jouw
droomhuis met
otten en stok
makelaars

Verkoop

Wij zijn de sleutel tot het succes!
Dé Utrechtse makelaar met hands-on mentaliteit en jarenlange ervaring! Wij vinden dat elke woning uniek is en willen graag woonwensen omzetten naar realiteit Bij ons kantoor staat persoonlijke aandacht voorop. Van de eerste waardebepaling en kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris: wij regelen het!

Aankoop

Jouw droomhuis, onze missie!
Wij bieden een complete begeleiding in de zoektocht naar een nieuwe woning. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij goed bekend met de lokale markt en weten wij altijd de juiste ingangen te vinden. Iedere zoektocht is uniek en daarom bieden wij iedereen een gepersonaliseerd advies. Het doel is hetzelfde: champagne!

Jouw nieuwe koopwoning?

Verhuur

Verhuuradvies op maat!
Op zoek naar een actieve verhuurmakelaar? Met 15 jaar ervaring zijn wij de ideale partner voor verhuur in de regio Utrecht. Wij bieden een complete verhuurservice om te helpen bij het vinden van de juiste huurders.

Aanhuur

Wij vinden de spelt in de hooiberg
Wij begrijpen dat het vinden naar een huurwoning onmogelijk lijkt, maar wij bewijzen graag het tegendeel! Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ons brede netwerk van verhuurders, weten wij de juiste deuren te openen.

Jouw nieuwe
huurwoning?

complete aanbod huurwoningen

Jouw nieuwe huurwoning?

Team wonen

Kiki van der Stok
WONEN
!Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.